Part of The Specialist Group

Vi vill veta mer om dig!

HemSpontanansökan

Vi söker nyfikna problemlösare!

Vi söker alltid nya människor som kan stärka vårt team och bidra till den norra regionens utvecklingsresa. Är du nyfiken, lyhörd, prestigelös och omtänksam? Det är precis dessa kvaliteter vi söker i våra medarbetare, oavsett om du söker som konsult eller är ute efter en inhouse-roll. Här jobbar allt från ekonomer och säljare till verksamhetsutvecklare och ingenjörer. Har du kunskap inom process, teknik eller ledarskap och gillar att tackla komplexa utmaningar i branscher under förändring kan vi hitta rätt uppdrag för dig.

Varför Altio?

Vi erbjuder en arbetsplats där alla har lika stor möjlighet att bidra till företagets utveckling. Vi är en familjär organisation som tror att frihet under ansvar är nyckeln till både individuell utveckling och kollektiv framgång. Närheten mellan chef och medarbetare är lika viktig som närheten till platsen där vi verkar. Tillsammans med våra kunder hittar vi nya lösningar på framtidens utmaningar.

Vill du bli en del av vårt team och tillsammans med oss bidra till omställning och utveckling av den norra regionen – hör av dig!

Foto på Anna Magnusson
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Anna Magnusson

Regionschef Skellefteå anna.magnusson@altio.se +46 72 467 00 11
Foto på Kristin Eriksson
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Kristin Eriksson

Regionschef Umeå kristin.eriksson@altio.se +46 72 467 09 90