Part of The Specialist Group

Utveckla den norra regionen med oss

HemKarriär

Med passion, tillit och lojalitet hjälper vi företag att hitta lösningar på komplexa utmaningar och nå nya höjder.

Bli en del av vår tillväxtresa

Följ med oss på en spännande tillväxtresa. Över de kommande åren har vi stora ambitioner att växa. I takt med den omställning och tillväxt som sker i den norra regionen vill vi utöka vår verksamhet för att bidra till detta skifte. Vi gör det genom en stor kunskap om lokala förutsättningar och en bredd av seniora kompetenser inom processer, teknik och ledarskap. Tillsammans bildar det en helhet som ger oss en unik möjlighet att vara med och forma industrilandskapet i hela regionen. Men för att lyckas behöver vi dig. 

Ett stort team av engagerade kollegor

Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak och ett stort team av engagerade problemlösare som gillar varandra, andra och att få hjälpa till. Våra kunder väljer oss för vårt driv, genuina engagemang och förmåga att snabbt förstå helheter. Vi är frågvisa, går till botten med analysen och presenterar nya perspektiv som leder till effektiva och konkurrenskraftiga lösningar. I rollen som konsult hos oss matchar vi din expertis och kompetens med våra kunders utmaningar. Du blir också en del av en familjär organisation som tror på frihet under ansvar.

Vi söker nyfikna problemlösare!

Vi söker alltid nya människor som kan stärka vårt team och bidra till den norra regionens utvecklingsresa. Är du nyfiken, lyhörd, prestigelös och omtänksam?
Då vill vi veta mer om dig!

Det säger våra medarbetare

Min erfarenhet och kompetens blir optimalt nyttjad och värderad.

Jag har en bakgrund som produktchef och varumärkeschef på den internationella marknaden, så när Altio såg till att det blev en fullträff med ett givande kunduppdrag, kände jag verkligen att min erfarenhet och kompetens blev tillvaratagen på bästa sätt. Jag är förtjust i den familjära atmosfären och den positiva gruppdynamiken på Altio. Trots att vi inte alltid arbetar sida vid sida varje dag, är känslan av samhörighet ändå påtaglig. Jag ser fram emot att fortsätta vår gemensamma utvecklingsresa och bidra till framsteg och tillväxt i norra regionen.

Dominique Cazenave, projektledare
Jan-Olof Andersson, projektledare

Vi strävar alltid efter att se framåt, vara nyfikna och ta vara på möjligheterna.

Med min bakgrund som svetsare, brandman, konstruktör och projektledare så uppskattar jag verkligen matchningen med min nuvarande kund där jag har varit i tre år. Jag stortrivs i min konsultroll där jag får stötta med min kunskap, idéer och ge kunden egna verktyg. Den innovativa arbetsmiljön som präglar Altio är otroligt utvecklande för mig. Vi har ett fantastiskt team, jag känner att man tar vara på min erfarenhet samtidigt som jag får tävla lite mot yngre förmågor. Det gillar jag!

Att styra min arbetstid är värdefullt och jag uppskattar mångfalden av människor.

Jag tycker att det blev ”en boost” när jag klev in genom dörrarna på Altio 2021. Vi har ett brett spann av ambitiösa människor, och jag får möjlighet att träffa många med olika synsätt, från inköpare och konstruktörer till HR. Det skapar en dynamisk stämning på arbetsplatsen – och inte bara ingenjörsskämt runt fikabordet! Som senior konsult ser jag också fördelarna med att ha kontroll över arbetstiden och att kunna anpassa mitt arbete efter kundens behov.

Anders Strömberg, civilingenjör
Mika Wikdahl, konstruktör

Lyhörda chefer skapar en känsla av trygghet och tillit som betyder mycket.

Att trivas på jobbet är av stor betydelse för mig, och jag värdesätter särskilt den välkomnande atmosfären och den ständiga dialogen som finns hos Altio. Vi har ett öppet klimat där jag kan ta upp mina funderingar och diskutera fritt. Ledningen tycker jag är duktig på att regelbundet kolla av hur vi mår och säkerställa att alla trivs. Flexibiliteten att arbeta var som helst och när som helst gör det till en anpassningsbar arbetsdag som passar både kundernas behov och hur jag själv vill ha det.